Супер силно свързващ спрей

(1 клиентите преглед)

$34.11

Побързай! Просто 1000 артикули, останали на склад

1000 на склад

Щастливи сме да ви предложим ПРОДУКТ, който лесно и незабавно ще запечата и ремонтира счупени повърхности. Представяме Ви Супер Силния Свързващ Спрей.
02.gif
Супер силен залепващ спрей е ИНОВАЦИОНЕН СПРЕЙ, който ЕФЕКТИВНО УПЛЪТНЯВА И РЕМОНТИРА счупените повърхности. Това е УПЛОТНЯВАЩО НА ВОДА УПЛОТНЕНИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА УПОТРЕБА НА ГОЛЯМА СОРТА ПОВЪРХНОСТИ.

ПРЕДОСТАВЯ ТРУДЕН, но ГЪВКАВ СЛОЙ ЗА ЗАЩИТА НА ПРИЛОЖЕНАТА ПОВЪРХНОСТ. Това е УСТОЙЧИВО УСТОЙЧИВОСТ и може да се прилага върху мокри повърхности с висока якост на свързване. Той е ПРОЗРАЧЕН и има НЕЖЪЛТО ЖЪЛТОВО ВЕЩЕСТВО.03.gif
Мощен уплътнителен спрей има СИЛНО ЛЕПИМО ДЕЙСТВИЕ, че МОЖЕ ЛЕСНО И БЪРЗО ДА СЕ ВРЪЗВА С ПОВЕЧЕ ПОВЪРХНОСТИ, на които СЕ ПРЕДЛАГА и може да бъде ЧЕСТИЧНО ПОЛЕЗНО, при което ЗАЩИТА Е НЕОБХОДИМА.
01.gifТой може да се ПРИЛОЖИ и ДА ПРЕДОСТАВИ НЕОБХОДИМАТА ВИДА НА ЗАЩИТА ЗА НИКОГА ВРЕМЕ. Той е ДЪЛГОСРОЧЕН и ПОСТОЯНЕН. Подходящ е за уплътняване на фуги и пропуски и течове и може да се използва за всички строителни материали. Може да се ПРИЛОЖИ КЪМ БОЯДИСАНИ И НЕБОЯДИСАНИ ПОВЪРХНОСТИ. Това е НЕЗАМЪРСЯВАЩО. Това е без мирис. Той е БЕЗОПАСЕН и НЕТОКСИЧЕН.

доверие уплътнение-касата
корабен доверие печат
Супер силно свързващ спрей

1000 на склад